Hudba zadarmo koncom roka 2009

Dobrej hudby nikdy nie je dosť, hlavne tej neobohranej a zadarmo. Môjmu uchu lichotivé melódie koncom roka 2009 vydali skupiny Moustache, Tu v dome a Bene & Beyuz. Týmto článkom sa snažím trocha podporiť tri menšinové žánre hudby. Takzvaný inteligentný rap, alternatívny pop a akustický antipop, žiadne fňukanie o láske.

Tu v dome: Naživo a na smrť

Tu v dome: Naživo a na smrť
Koncoročné zhrnutie koncertného úsilia tejto vynikajúcej bratislavskej kapely. Album Naživo a na smrť je živou nahrávkou koncertu v Rádiu_FM. Na albume je niekoľko hostí (Marian Jaslovský, Miro Lago, Modré hory) a nezabudnuteľné Ozove (bubeník) vtipné poznámky a komentáre, ktoré celý koncert ešte viac vylepšujú. Zadarmo k stiahnutiu je na stránkach ich domáceho vydavateľstva Slnko Records. Sťahujte Tu v dome: Naživo a na smrť

Moustache EP exit006

Moustache EP exit006
Alternatívno-popový kvintet Moustache z Dunajskej Stredy, ktorý vznikol v roku 2008. Kapelu ste mohli vidieť na koncerte v čajovni, na festivale OpenMind a v relácií Lampa. Na ich prvé EP vybrali päť piesní z repertoáru, ktoré nahrávali v štýle DIY počas tohto roka. Skladby Separation Song a Magnet ste mohli počuť aj vo vysielaní Rádia_FM. Podla môjho názoru budeme o tejto formácií ešte počuť. Minimálne v rámci diania u nás v čajovni. Sťahujte Moustache EP exit006

Bene & Beyuz – Nový život2

Bene & Beyuz - Nový život2
Vianočný darček od Bena a Beyuza, ktorý bolo možné si stiahnuť zadarmo na Štedrý deň. Po letnom EP Nový život vznikla táto vianočná edícia ktorá mi na základe Beneho textov pripadá ako veľmi prepracovaný podcast z jeho života. Sťahujte Bene & Beyuz – Nový život 2 (EP, Hustle & Fitness,2009)

2 komentáre k “Hudba zadarmo koncom roka 2009”

  1. Trocha tej lepšej scény. A ešte k Desmodu, väčšina na nich nadáva, ale zas lepšie ako Maduár vlna, uf. Tie densflóre, čo som sa napočúval na vojne, potom som musel robiť doma ušné prieplachy. Aj keď nejaké kalerábiky aj s tejto pseudohudby môžem. Ale späť k menšinovým žánrom. Mainstream s nich asi nebude, ale aj by mohol byť. Na svadbách sa bude tancovať na Longital a pod :-)

  2. Na Silvestra dávali nejakú vydarenú vec s Benem a nejakou ženskou. Taký moderný takmer www neurobeat zvuk. Snaží sa chlapec.

Komentáre sú zakázané.