Vzhůru do bezvědomí­

A je to tu, rozhodol som sa začať svoju blogerskú éru. A to práve dnes 13.2. 2007.

Prečo to robí­m? No jednoducho som plný dojmov zo života, všetci moji internetový priatelia už blogujú. Asi by som ich mal spomenúť. Sú to Pjotr a jeho Sietook, Osobná stránka a zápisníček Pmasarika a mnoho iných, no práve oni dvaja sú mi tak trochu vzorom. Pjotrov blog bol prvý, ktorý som začal sledovať a často mi v začiatkoch pomohol. Pmasarik preto, lebo mi často pomáha teraz :-) hlavne čo sa týka PHP a moc sa mi páči myšlienka debilníčka na internete.

Aký bude obsah blogu? No ako to už naznačuje slogan pod logom bude o Čajovni v podkroví­, XHTML, CSS, PHP, MySQL, webdesigne ako takom a samozrejme budú tu aj moje názory, ktoré dúfam zaujmú, pobúria a najlepšie ak nahnevajú :-) Budem pí­sať o strastiach podnikania na Slovensku a o živote ako takom.

Aký bude poriadok? Tak čo sa týka kategórií­ alebo tém, budú to Čajovňa v podkroví­, Webdesign a všetko ostatné sa bude hromadiť v rubrike Život. Keď sa mi prestane toto usporiadanie páčiť, verte mi prestane, som predsa blíženec :-), tak ho zmení­m.

Prečo práve takto? Jednoducho ma to takto napadlo, môj život sa točí­ okolo Čajovne, práce, mojej krásnej ženy a môjho krásneho počí­tača :-) O Čajovni aj preto, lebo spolumajiteľka Hanička je „far far away“ v Anglicku a chcem, aby vedela, čo sa deje. Je to aj dobrá reklama, čoskoro pribudnú aj vlastné stránky čajovne a sme predsa len trošku exhibicionisti. Mám pravdu Hani? :-)

Ako som už v úvode spomenul, budem tu mať taký malý debilníček, čo sa týka webdesignu a občas, ak mi klient dovolí­, napíšem aj o niektorých projektoch. Nuž a aj to je predsa reklama.

Nuž a o živote? Porozprávam ako sa mám, na koho sa teší­m, na koho hnevám, akú hudbu som práve našiel, aký dobrý/hrozný film som videl a podobne.

Neskôr tu zriadim aj fotogalériu. Presne – ja aj fotí­m, prekvapenie však :-)

Nakoniec niečo pre znalcov. Pôvodne som plánoval vlastnoručne napí­sať nejaké CMS, dokonca som aj začal a nakoniec aj prestal. Zapáčil sa mi WordPress. Je predsa odskúšaný, rýchly a dúfam, že aj spoľahlivý. Grafický dizajn? Tak som trochu pozmenil základný layout, tie ostatné, ktoré sa dajú stiahnuť sa mi nepáčia. Ak sa Vám nepáči nevadí­, mne sa páči, neskôr ho určite zmení­m, ako som už spomí­nal som prelietavý blíženec.

6 komentárov k “Vzhůru do bezvědomí­”

  1. Čauko Feri! Tak o spustení­ Tvojho blogu si mi nehovoril, drží­m palce, nech kvalita stále časom rastie!!! A potom si daj do Čajovne nejaký starý stykač, môže byť aj funkčný (napr. S1). Maťo hovorí že aj vodnú fajku. Zatiaľ čauko. S pozdravom do Ăşvodov php-čka sa zasväcujúci Jozef.

Komentáre sú zakázané.