Koncert: Moustache & Gwerkova

koncert-MoustacheNa leto sme pôvodne žiadny koncert nechystali. Presvedčilo ma naliehanie štamgastov a aj kapely sa nám ponúkli. Na koniec júla teda máme pripravený dvojkoncert dunajskostredských kapiel Moustache a Gwerkova.

Moustache

Moustache hrajú alternatívny pop. Oficiálnym stanoviskom kapely je, že sú svieži, melodický, garážový kvintet, ktorý je inšpirovaný špiónkou Mata Hari, seriálom Twin Peaks, láskou nesmrteľnou a iróniou. Takže máme sa na čo tešiť.

Zloženie kapely je:
Szabina Csánó – spev
Veronika Mészáros – basgitara
Zuzana Vermesová – gitara
Gabriel Németh – klávesy, efekty
Simon Matrka – bicie

Gwerkova

Gwerkova je so zvukmi stredne veľkého mesta nevšedným spôsobom hrajúce dievčenské duo. Krkolomný a tajomný popis toho, čo tieto kočky dokážu na pódiu.

Mária Gašparová – spev, gitara, efekty
Zuzana Vermešová – gitara, efekty

3 komentáre k “Koncert: Moustache & Gwerkova”

  1. Ten Korg kaoss pad dobrá hračička plus gitara k tomu a máme zaujímavé folkové duo! V čajovni aj tentokrát ako vždy kvalitná produkcia, namiesto lacných samohrajkových kapiel (obskúrnych zoskupení) przniacich stokrát prevarené hitovky. A Longital časom nebude? Možno po festivale, ktorý sa už blíži a ktorý sa dúfam vydarí!!!

  2. Myslíš vážny v zmysle ich filozofie premietnutej do tvorby, alebo vážny v zmysle dosť pýtajú za koncert? Ale veď keď platí bod č.1, tak v čajovni je to v pohode, veď boli tam už dosť vážne kapely. Myslím že Blue sundown predviedli dosť vážny koncert. Život nie je len o pohodičke, „džamajka pod palmami“ a pod. Hlavne že tam nemáš samohrajkového „virtuóza“ hrajúceho všetky „ľudovky“ a evergreeny, alebo pseudocountry maníka hrajúceho „Jede, jede mašinka“ ako v mnohých zariadeniech občerstvovacieho typu. Radšej vážne kapely!!! Vidno, že sa snažíš neskĺznuť a to je dobré!!! Snáď sa mi podarí zúčastniť sa festivalu. A bude to v sobotu 19.9.?

Komentáre sú zakázané.