Modré hory – Dobré slohy 2 zadarmo k stiahnutiu

Modré hory – Dobré slohy 2 Dnes (1.7. 2009) si môžete zadarmo k stiahnutiu album Modré hory – Dobré slohy 2 na www.slnkorecords.sk

Modré hory sa minulý rok zhmotnili v podobe albumu, EPčka „Posledný román pre mužov“ a mixtape-u Dobré slohy. A teraz, rok po tom všetkom, vypúšťajú von zadarmo ďalší nosič – posledný release Modrých hôr – Dobré slohy 2. Modré hory končia a týchto 20 trackov je rozlúčkou za tie 2 roky, ktoré boli fajn.

Na Dobrých slohách 2 nájdete nové skladby, staré skladby, staršie skladby, staré skladby v novom šate a hlavne rap,bicie a pár nálad. Lyrik Vás prevedie Tunelom a Vojnovými zónami, s Benem nazriete aké to je byť Deťmi alebo samovrahom, keď producent robí beat, spoznáte novú postavu, ktorá počúva na meno René Gát a budete si môcť vypočuť 2 listy z mnohých, ktoré René Gát píše domov z cudziny, konkrétne list č.3 a list. č. 12, celý príbeh spoznáte na pripravovanom albume, ktorý René píše práve v týchto dňoch, zistíte ako chutí Pôst, chlapci vám darujú Pár barov o baroch, Krásu, spoznáte Cabaret Noir Combo a mnoho iného. Dobré slohy 2 – Lyrik a Bene repujú, Marian Jaslovský donahrával nástroje a zvuky, Peko, Karaoke Tundra, Spank, Paulie Garand a ďalší dodali beaty.

Na Dobrých slohách 2 ako bonus nájdete vôbec prvú modrohorskú nahrávku, ktorá to všetko začala – demo verziu skladby Nautilus a spolu s ňou ďalších 5 demo verzií, ktoré vznikli minulý rok a už nestihli a nikdy nestihnú byť nahrané v štúdiu. Ale sú tam. Vychutnajte si tú živočíšnosť a zverskosť a všetko, čo skrývajú prvotné nástrely repov Lyrika a Beneho cez zašumené podklady v ich malých izbách do lacných mikrofónov.

Modré hory (2007-2008), za tie 2 roky vzniklo nespočetne veľa trackov a Dobré slohy 2 uzatvárajú túto kapitolu. Jediný fyzický nosič od kapely, a to eponymný album Modré hory, je stále v predaji na www.slnkorecords.sk. Digitálne EP „Posledný román pre mužov“ je možné zakúpiť na stránkach www.slnkodigital.sk.

Niečo končí a niečo začína, povedal raz klasik a všetci idú svojim smerom, ale Lyrik a Bene sa raz stretnú, už nie na Modrých horách, ale inde. Gastro LaB by mal byť tým miestom, kde sa bude variť realita. Ale o tom nabudúce.

zdroj: Bene

3 komentáre k “Modré hory – Dobré slohy 2 zadarmo k stiahnutiu”

  1. Taký dobrý olschool rap, v pohode. Tento modrohorovský bol o inom, ako o pózerstve, ktorý predvádza väčšinou slovenský hip-hop. Pipky do baru, som gangter, mám devinu za pásom brácho atď… Plus kopa vulgarity prvoplánovej, blbé sample a mnoho humusu. Trosky, keď začínali, tak mnohým sa ani o hip-hope nesnívalo. Poslucháči rádia Ragtime si spomenú. Tí dokonca samplovali Ursíniho bigbeatovu kapelu. Snáď modrohoráci z niečím prekvapia. A FM-ko to bude určite hrať.

Komentáre sú zakázané.