Predvolebná kampaň v Galante formou spamu

komunalne2010Komunálne voľby 2010 sú o necelé dva mesiace a niektorí kandidáti už začali s kampaňou. Vôbec mi neprekáža nezáväzný rozhovor o riadení a smerovaní nášho mesta. No prekáža mi, ak Miroslav Klobučník, kandidát na primátora, začne posielať spam!

Ako kandidát na primátora by mohol vedieť, že je to neetické a protizákonné. Nepamätám sa, že by som o jeho osobu prejavil niekde na internete záujem tým, že sa zaregistrujem pre odber jeho správ. Takisto nemám žiadny záujem o stranu OKS, za ktorú kandiduje.

Ak už pán Klobučník začal hromadne posielať nevyžiadanú poštu, tak by v nej mal uviesť, minimálne to, na akom základe mi to posiela. Celkom by ma zaujímalo, či si zoznam vypracoval sám, alebo ho od niekoho kúpil. Či zoznam obsahuje kontakt na bežných ľudí alebo ide iba o majiteľov firiem v Galante.

Záverom musím dodať, že ma pán Klobučník odradil. Podla mňa robí zlé meno OKS a obťažovanie mu úžitok neprinesie. Radšej sa pozriem na ľudí ako sú Ladislav Maťašovský (nezávislý kandidát na primátora), Jozef Kollár (nezávislý kandidát na poslanca) a Peter Kolek (nezávislý kandidát na poslanca).