Dva a pol krížika.

A je to tu, mám narodky :-) A to nie hocijaké, ale štvrťstoročné.
Pre niektoré ženy dôvod na paniku a depresie, pre niektorých mužov snáď dôvod dozrieť. No mne je to v podstate jedno. Aj tak sa vek každý rok mení – tak čo na tom, že mám dvadsaťpäť.

Mňa osobne depresia nepochytila, ani dospieť sa nechystám. A vlastne, tento rok sa mi vcelku páči! Už vyše týždňa mám novú prácu, ktorá ma baví. Dokonca mám výčitky, keď ju musím trochu zanedbať kvôli iným povinnostiam a tak dobrovoľne ťahám aj nadčas. Však nakoniec som sa aj namakal, aby som dosiahol úroveň a dostal sa tam, kam som chcel.

Ozaj, tí čo náhodou sledujú strastiplný vzostup našej čajovne, tak sme sa pokúsili o založenie našej firmy po druhýkrát. Čo čert nechcel, zase to nevyšlo. Prečo? No, lebo prenajímateľ priestorov nevie, aké má číslo domu a ja hlupák som to z nájomnej zmluvy všade opísal. Takže teraz vyrábame kde-aké dodatky a odvolania. Jednoducho sranda.

Čajovňa napreduje! Nejaká tá byrokracia nás predsa nezastaví! Už máme nábytok, maľujeme na steny prekvapenia… A dúfam, že to bude pre všetkých „WOW“, keď prídu.

Čoskoro odchádzame na dovolenku, zabehať kameru, čo som dostal od rodiny na narodky. Katka pochopí, ako sa cítia celebrity. Dúfam, že mi v záchvate nerozmláti optiku :-)

Tak, to by bolo v skratke niečo o mne. Teraz nemám čas na hodnotnejšie články. Týmto som porušil minimálne dve z desiatich pravidiel o blogovaní, ktoré zverejnil Filosof. No a čo? Mne je to v podstate jedno ;-)